O nouă etapă, un nou podium pentru ProRally Team Brașov. Gruparea de la poalele Tâmpei a reușit să termine pe locul 3 Raliul Aradului Kia, după ce toate cele 5 echipaje componente au fost între primele trei la clasa lor.

Cel mai frumos rezultat a fost obținut însă de mezinul echipei, Andrei Gîrtofan (Suzuki Swfit), care, cu ajutorul lui Doru Vraja, a bifat pentru prima oară în carieră locul 3 la clasa 9. „Mă bucură faptul că am terminat cu bine un raliu foarte dificil. Este pentru prima oară în cariera mea când obțin trei podiumuri, dintre care cel mai prețios este acela de la clasa 9. Pe parcusul raliului mașina a funcționat foarte bine, iar asta ne-a dat o încredere foarte mare. La fel și colaboarea cu Doru a fost una perfectă, el dând încă o dată o dovadă de un profesionalism de excepție. A fost o cursă din care am avut numai de câștigat și sperăm să bifăm o evoluție bună și etapa viitoare”, a spus Andrei, care a ocupat și locul 3 la Cupa Suzuki, iar la juniori a fost al doilea.

Un alt component al ProRally Team, Manu Mihalache (Mitsubishi Lancer), secondat de Janos Soos, a reușit să obțină un loc 2 la clasa 3, în ciuda unei ieșiri în decor în prima zi. „Aș vrea să uit prima zi de la Raliul Aradului. Am sărit afară pe prima probă și era să nu mai continuăm cursa. Din fericire nu s-a întâmplat asta și am reușit să recuperăm în mare parte timpul pierdut și să încheiem pe locul 2 la clasa 3. Este un rezultat ok, dar se putea și mai bine”, a spus Manu.

Tot la clasa 3 a concurat și un alt echipaj al ProRally Team Brașov, Adrian Grigore/Vlad Terzi (Mitsubishi Lancer). Adi și Vlad au prins și ei podiumul, situându-se imediat după Manu Mihalache. „O cursă foarte frumoasă, pe placul nostru, unde ne simțim tot timpul perfect. Și anul acesta am început foarte bine, am avut un ritm foarte ok în prima zi. Din păcate, în ziua a doua ținuta de drum a mașinii nu a fost ceea ce ne-am fi dorit, astfel că nu am avut o încredere prea mare în ea. Ne bucurăm că am bifat al treilea podium în tot atâtea curse și sperăm să o ținem tot așa”, a declarat Adrian Grigore.

Podium și pentru Jean Tatu și Eugen Rotaru (Subaru Impreza) la Arad. Cuplul sibiano-brașovean a terminat pe 3 la clasa 11, la capătul unei evoluții constante. „A fost un  raliu foarte dificil, cu o concurență acerbă. Am avut un ritm bun, colaboarea cu Eugen a fost foarte bună, iar la final ne-am bucurat de un nou rezultat important. Așteptăm cu nerăbdare următoarea etapă”, a precizat Jean Tatu.

Liderul ProRally Team Brașov, Dan Gîrtofan, a apreciat evoluția colegilor de echipă și rezultatele obținute pe macadamul arădean: „Mă bucur că toți am fost pe podium. E clar că adversarii sunt puternici și au multe atuuri, dar am încredere în colegii mei și în dorința lor de a obține cele mai bune rezultate, atât pe plan individual, cât și pentru echipă. Acest loc 3 este unul pe care ni-l asumăm și vom încerca să fim și mai buni la cursele următoare”.

Bogdan Popescu
PR Manager ProRally Team Brașov
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
credit foto: Rally Cow

Go to top