Dan Gîrtofan și Tudor Mârza (Škoda Fabia Rally 2) au terminat pe locul 3 Raliul Clujului 2021, penultima etapă a sezonului din CNRB.

O rundă în care „atât s-a putut” după cum a declarat Dan Gîrtofan. Cei doi echipieri ai ProRally Team Brașov au avut două zile cu probe interesante, cu fani mulți și cu un podium care le aduce o mică bucurie după un an plin de încercări. „Atât am putut în weekend, la Cluj. A fost un raliu fain, că tot suntem ardeleni, cu probe frumoase, cu mulți oameni veniți să ne susțină, cu adversari de calibru, pe care l-am încheiat cu bine. Am terminat pe trei, bifând astfel încă un podium pentru noi, ca echipaj. Totul a funcționat foarte bine, colaborarea cu Tudor, mașina a fost pregătită așa cum trebuie de echipa tehnică, doar că atât am putut. Ne bucurăm însă pentru acest rezultat, care ne mai îndulcește un an foarte amar. Sperăm să avem un weekend bun și la ultima rundă și să încheiem pozitiv acest 2021 foarte difcil”, a declarat Dan Gîrtofan.

Echipajul ProRally Team Brașov, Dan Gîrtofan/Tudor Mârza este susținut în sezonul 2021 de Pro-X , Ramplast, Castrol Service, Mipa, Presto, Vitanimix, AdGo și AutoChelu.

Bogdan Popescu
PR Manager Dan Gîrtofan & ProRally Team Brașov
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  
credit foto – Flavius Croitoriu – RallyArt.ro

 

 

Go to top