Dan Gîrtofan și Tudor Mârza, cei doi echipieri ai Škoda România Motorsport, vor reveni, în zilele următoare, pe plaiuri sibiene, pentru o nouă reprezentație la Raliul Sibiului.

Un raliu drag lor, pe care l-au câștigat în 2016 și 2017 și la care tot timpul au avut evoluții frumoase. Giri și Tudor vor aborda „specialele” sibiene cu o încredere foarte mare, dată de rezultatele obținute în actualul sezon.
După ce au efectuat recunoașteri pe o parte din probele pe care se va alerga vineri și sâmbătă, Dan Gîrtofan a oferit primele impresii: „Ne bucurăm că suntem din nou la Sibiu, o etapă frumoasă, care ne place, dar ne și provoacă în același timp. Am reușit să facem recunoașteri pe o parte dintre «speciale» și pot să spun că sunt probe frumoase, dar de viteză. Sunt de părere că întregul raliu va fi unul de viteză. Ne va trebui o concentrare maximă pentru că orice greșeală va face diferența. Noi suntem pregătiți, mașina este pusă la punct, echipa tehnică este pe poziții, astfel că abia așteptăm să luăm startul. Sperăm să nu avem evenimente neplăcute, să aratăm același ritm pe care l-am avut până acum în 2019, care să se concretizeze în puncte importante în clasamentul general”.

Dan Gîrtofan și Tudor Mârza contează în sezonul 2019 pe sprijinul următorilor parteneri: Škoda România, Porsche Finance Group România, Castrol prin Castrol România, Delcar – dealer Škoda Brașov, Mipa și Presto, MHS Truck & Service Brașov, Eximod Pneumatic Expert.

Bogdan Popescu
PR Manager Dan Gîrtofan
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Credit foto: ABimages.ro – Bogdan Barabas & Adrian Torjoc

Go to top