„Ce fain a fost!”. Acestea sunt cuvintele lui Dan Gîrtofan la final de cursă după revenirea la Winter Rally Covasna.

7 ani de pauză au fost de ajuns pentru Giri ca să se întoarcă pe probele speciale ale singurului raliu pe zăpadă din peisajul automobilistic autohton. Nu a contat rezultatul, ci pentru Dan și Diana Hațegan (copilotul său în premieră) a fost mai importantă distracția pe probe și oferirea spectacolului pe care fanii îl așteptau. Și judecând după reacțiile de pe marginea „specialelor” se pare că fanii au primit ceea ce și-au dorit. „A fost un raliu super, în care ne-am distrat foarte mult și care ne-a dezmorțit după o pauză destul de lungă. Am adoptat un stil de pilotaj care să ne permită mie și Dianei să ne bucurăm de fiecare kilometru de probă specială și să facem și spectacol. Legat de Diana, vreau să-i mulțumesc pentru suportul oferit. Ne-am înțeles foarte bine încă de la început, mi-a plăcut foarte mult să colaborez cu ea și îi văd un viitor foarte frumos. Winter Rally Covasna a fost un raliu care ne-a dat încrederea și entuziasmul necesar ca să ne pregătim foarte bine pentru sezonul ce urmează”, a spus Dan Gîrtofan.

Dublul campion național a avut și un mare motiv de bucurie, legat de fiul său Andrei, care, desi s-a aflat la debut pe o mașină de Grupa N, a reușit o evoluție foarte frumoasă, ținând pasul cu R5-urile din față, ba chiar fiind foarte aproape de piloții cu nume. „Sunt foarte fericit pentru Andrei. A avut un ritm foarte bun, care m-a surprins pe mine și pe mulți și a arătat că are în față o carieră cu multe realizări. Sunt mândru de el și sper să crească de la raliu la raliu”, a adăugat Giri.

Dan Gîrtofan dorește să le mulțumească următorilor parteneri: Škoda România, Porsche Finance Group România, Castrol prin Castrol România, Delcar – dealer Škoda Brașov, Mipa și Presto, MHS Truck & Service Brașov.

Bogdan Popescu
PR Manager Dan Gîrtofan
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
foto: Dan Străuți – autostiri.ro