Nimic nu se poate compara cu un raliu disputat pe niște probe superbe, acoperite cu zăpadă. Senzațiile trăite, distracția, plăcerea de a pilota sunt mai altfel într-o astfel de cursă.

Tocmai de aceea, Dan Gîrtofan, alături, în premieră, de Diana Hațegan, va lua startul, în weekend, la Winter Rally Covasna, o competiție la care nu mai fusese din 2011. De altfel, pentru Giri este o ocazie binevenită de a reveni în cockpit-ul Škodei Fabia R5, pe niște „speciale” care sunt unice în peisajul automobilistic autohton și nu numai. „După mulți ani în care am lipsit, din diferite motive, am decis să iau startul anul acesta la Winter Rally Covasna. Este o competiție unică la mine, care a crescut de la an la an și care îți oferă posibilitatea de a încerca ceva cu totul și cu totul diferit. Pentru mine va reprezenta o ocazie bună de a mă dezmorți după sărbători și de a începe pregătirea pentru sezonul 2019. Voi încerca să mă distrez foarte mult pe probele de lângă Comandău și în același timp să le ofer spectacol fanilor. Faptul că voi avea ca și colegi de competiție nume importante din automobilismul de la noi, și nu numai, mă motivează și mai mult și sper să contribui și eu la succesul ediției 2019 a Winter Rally Covasna. Vă așteptă cu mare drag pe probe ca să mă susțineți”, a declarat Dan Gîrtofan.
Giri nu va fi singurul component al ProRally Team Brașov care vor participa la cursa covăsneană. Și fiul său, Andrei, alături de copilotul Doru Vraja, va fi la linia de start a Winter Rally 2019. Pentru Andrei, cursa de la Comandău va reprezenta o dublă premieră: va lua startul pentru prima oară la o întrecere pe zăpadă și va debuta pe o mașină cu tracțiune integrală, Subaru Imprezza N14 STI.
Dan le mulțumește următorilor parteneri, Škoda România, Porsche Finance Group România, Castrol prin Castrol România, Delcar – dealer Škoda Brașov, Mipa și Presto, MHS Truck & Service Brașov.


Bogdan Popescu
PR Manager Dan Gîrtofan
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
foto: Silviu Pop

Go to top