La capătul unei vacanțe de vară destul de lungi, una în care a tras tare să repare mașina de concurs după accidentul de la Harghita, vicecampionul național Dan Gîrtofan (Škoda România Motorsport) este încrezător într-o evoluție bună la Cotnari Rally Iași 2018.

Și el și Tudor Mârza, navigatorul său, au mers în capitala Modovei cu gândul de a oferi fanilor ceea ce își doresc, o luptă interesantă cu „rivalii” Simone, Vali, Bogdan sau Titi. După o zi în care a fost la conferința de presă de prezentare a cursei, dar și a efectuat câteva recunoașteri, Giri a oferit primele impresii legate de etapa ieșeană: „Probele sunt aceleași de anul trecut, foarte interesante și frumoase. Din păcate, ploaia ar putea să le facă un pic alunecoase, dar macadamul se prezintă în condiții bune în acest moment. Noi suntem pregătiți sută la sută, din orice punct de vedere, ca să ne apărăm victoria de anul trecut. Nu va fi ușor, pentru că vom înfrunta o concurență acerbă, dar așa cum ne știe lumea, vom încerca să dăm o replică pe măsură tuturor”.
Dan și Tudor sunt sprijiniți în 2018 de următorii parteneri: Škoda România, Porsche Finance Group România, Castrol prin Castrol România, Delcar – dealer Škoda Brașov, Mipa și Presto.

Bogdan Popescu
PR Manager Dan Gîrtofan
0751983587
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
credit foto: Rally Cow

Go to top