Nici nu s-au stins bine ecourile după Transilvania Rally că pentru pasionații de motorsport urmează un nou weekend cu etapă în Campionatul Național de Raliuri Dunlop.

Raliul Aradului, cea de-a treia rundă a sezonului, aduce prima provocare pe macadam din 2018, iar faptul că este o etapă și în cadrul ERT – Balkan Trophy, face ca lupta să se anunțe una foarte interesantă. Pentru Dan Gîrtofan și Tudor Mârza, cei doi echipieri Škoda România Motorsport, cursa arădeană este o nouă șansă de a lupta pentru victorie, dar și de a se apropia de primul loc în ierarhia generală.
După o primă zi de recunoașteri, Giri a oferit câteva detalii despre traseul de macadam din vestul țării. „Am reușit să mergem doar pe două probe, Frumușeni și Șistarovăț. Ambele sunt foarte frumoase, au un macadam bun, dar sunt și foarte foarte rapide. Se ating viteze destul de mari pe ele. Vom vedea joi cum se prezintă și celelalte probe speciale. În ceea ce ne privește, suntem la fel de motivați ca și la Cluj să facem un rezultat bun și să adunăm puncte cât mai multe pentru a recupera handicapul față de cei din față. Sperăm într-o cursă fără evenimente neplăcute și cu un final frumos pentru noi”, a declarat Dan Gîrtofan.

Driver-ul de la poalele Tâmpei a vorbit și despre șansele echipei ProRally Team Brașov să obțină un rezultat bun la Arad: „Mă bucur că încă o dată suntem într-o formulă completă la un raliu. Atât eu, cât și ceilalți componenți ai grupării noastre, Manu Mihalache, Jean Tatu, Andrei Gîrtofan și Adrian Grigore, suntem pregătiți foarte bine și concentrați să aducem cât mai multe puncte în clasamentul pe echipe. Nu va fi ușor, dar vom face totul ca să reușim”.
Dan și Tudor sunt susținuți în 2018 de următorii parteneri: Škoda România, Porsche Finance Group România, Castrol România, Delcar – dealer Škoda Brașov, Mipa și Presto.

Bogdan Popescu
PR Manager Dan Gîrtofan
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
credit foto: Silviu Pop