Drumul spre Raliul Iașului, penultima etapă a CNRD 2017, va trece prin Bulgaria pentru vicecampionii Dan Gîrtofan și Tudor Mârza (Škoda Fabia R5).

Cei doi vor participa, în weekend (în perioada 1-3 septembrie) la ediția 2017 a Rally Sliven Bulgaria, ce contează atât pentru campionatul vecinilor noștrii de la Sud de Dunăre, cât și ca runda a 5-a a FIA Balkan Rally Trophy (BRT). Pentru Giri, cursa de la Sliven, una pe asfalt, este prima externă după o lungă perioadă de timp, astfel că așteptările sunt mari. „Era și timpul să mai mergem și noi la o etapă în afara țării. Chiar ne-am dorit foarte mult să participăm și într-un alt campionat decât al nostru pentru a mai schimba piesajul. Pentru noi, Rally Sliven este o oportunitate foarte bună de a ne încălzi în vederea Raliului Iașului și de a reveni în mașina de concurs după pauza de vară. Cursa de la vecini are o configurație foarte frumoasă, cu trei zile de competiție, dar și cu adversari cu o experiență foarte mare. Iar partea europeană a întrecerii, fiind în calendarul BRT, aduce și un plus de spectaculozitate. Sperăm să avem parte de un raliu fără evenimente, să bifăm un ritm bun încă de la început și să terminăm cât mai sus”, a spus Dan Gîrtofan.

Rally Sliven este deja o cursă de tradiție în Bulgaria, ajungând la cea de-a 37-a ediție. Pe parcursul celor trei zile de concurs sunt programate 13 probe speciale (1 vineri, 8 sâmbătă și 4 duminică) ce însumează un total de 178 de kilometri. La ediția 2017 vor lua parte 40 de echipaje, dintre care 9 la clasa 2, unde vor concura Giri și Tudor.

Dan și Tudor se bazează în 2017 pe sprijinul următorilor parteneri: Škoda România, Porsche Finance Group România, Delcar - dealer Škoda Brașov, Mobil 1 prin Lubexpert România, Hankook Competition prin Bucur Tuning Sibiu și Mipa și Presto prin Rompresto Trading.


Bogdan Popescu   
PR Manager Dan Gîrtofan
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Credit foto: Adrian Torjoc & Bogdan Barabas