Dan Gîrtofan

Dan Gîrtofan și Tudor Mârza (Škoda România Motorsport) așteaptă cu nerăbdare Transilvania Rally, etapa a doua a Campionatului Național de Raliuri Dunlop 2017.

Programată vineri și sâmbătă la Cluj și în împrejurimi, runda secundă din 2017 îi aduce la start pe Giri și Tudor într-o mașină complet nouă. De fapt este vorba tot de o Škoda Fabia R5, dar una nou-nouță, ce beneficiază de ultimul upgrade al constructorului ceh. Și care a făcut primii kilometrii de probe speciale weekend-ul trecut, la Trofeul Serus, etapa inaugurală a CNVCD.

După ce a efectuat recunoașterile pe probele clujene, Dan a oferit și câteva detalii despre traseu, dar și despre obiectivul său și al lui Tudor: „Ca de obicei, avem probe foarte frumose, ce ne plac foarte mult. Pe Tarnița este un pic asfaltul denivelat, la fel ca și pe porțiunea de început din Dângău, dar în rest totul este foarte ok. Întotdeauna ne-au plăcut, mie și lui Tudor, «specialele» de aici pentru că sunt probe pe care poți să te simți bine și să pilotezi la maximum. Sperăm ca vremea să țină cu noi și să nu ne creeze probleme. Avem un pic de emoții în legătură cu noua mașină, ce beneficiază de ultimul upgrade de la Škoda, dar cu siguranță vom încerca să vedem ce poate, iar la final să obținem un rezultat bun, atât în campionatul national, cât și în întrecerea Tour European Rally Series”.
Transilvania Rally punctează atât în CNRD, cât și în competiția europeană, Tour European Rally Series, care va avea la Cluj prima etapă din 2017

Dan și Tudor se bazează în CNR 2017 pe sprijinul următorilor parteneri: Škoda România, Porsche Finance Group România, Delcar - dealer Škoda Brașov, Mobil 1 prin Lubexpert România, Hankook Competition prin Bucur Tuning Sibiu și Mipa și Presto prin Rompresto Trading.


Bogdan Popescu   
PR Manager Dan Gîrtofan
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
0751983587
Credit foto: Adrian Torjoc & Bogdan Barabas